Vissza a Főoldalra

Honlapunk célja

Célunk, hogy segítsünk azoknak az útkereső társainknak akik egy kicsit jobbá, szebbé szeretnék tenni életüket, esetleg a "helyes" irányba akarják fordítani, abba amit születésük előtt elterveztek és aminek a megvalósításáért, megtanulásáért leszülettek. Egy pillanatig sem állítjuk, hogy mi magunk tökéletesek, hibátlanok vagyunk és mindent tudunk és látunk. Mi is tanulunk minden pillanatban, minden helyzetben. Csak annyit mondunk, hogy nekünk megadták azt a lehetőséget, hogy valamilyen szinten belelássunk a dolgok müködésébe és le tudjuk fordítani azt hétköznapi nyelvre. Nagyon sokan eljutnak arra a pontra, hogy a látszat ellenére ez a világ valahogy nem úgy müködik, vannak benne "furcsa" dolgok, "véletlen" egybeesések, meg egyáltalán arra keressük a választ, hogy miért szenvedünk, miért érnek minket csapások, miért betegszünk meg. Ezeket a kérdéseket igyekszünk megérteni és társainknak érthető formába megválaszolni.

Segítségnyújtásunk a következő két formában nyilvánul meg :
- beszélgetések formájában, amikor társunk személyesen vagy levélben - vagy mobilon röviden - elmondja problémáját és erre szeretne gyógyírt kapni vagy hogy egy adott életszituációban hogyan reagáljon. Ide tartozik még ha valaki horoszkópjáról szeretne első ránézésre egy nagyon szűk elemzést kapni iránymutatónak. Ezt végzi Zoltán barátom.
- teljes, mélyre ható horoszkópelemzés, amikor társunk teljes élete terítékre kerül a lehetséges buktatókkal és az ezekre való megoldásokkal együtt vagy szeretné tudni azokat a közeljővőben várható hatásokat amelyek elé néz, másnéven milyen megpróbáltatások várhatóak. Ezt a részét végzi Józsi barátom.

Szolgáltatásaink és díjai :
- személyes tanácsadás, előzetes egyeztetés alapján 2000 Ft / óra,
- szűk személyiség horoszkóp elemzés előzetes egyeztetés alapján 4000 Ft,
- személyiség horoszkóp, 40-50 kézzel írt A4-es oldal elbeszélgetéssel 16000 Ft,
- éves előrejelzés időrendben, kb. 30 kézzel írt A4-es oldal elbeszélgetéssel 12000 Ft,
- partnerkapcsolati elemzés, kb. 15 kézzel írt A4-es oldal elbeszélgetéssel 7000 Ft.

Vissza a lap tetejére