Vissza a Főoldalra

Nevem :
Ötvös Zoltán,
születtem :
Marosvásárhelyen,
1967. február 25-én,

elérhetőségem :
06-20-334-1893

Gyerekkoromtól kísérnek a megérzések, a bevillanó felismerések. Ezekre az első magyarázatokat pszichológus édesapámtól halottam s innentől kezdve érdekelni kezdtek az emberi szem számára láthatatlan dolgok. Sok ideig nem foglalkoztam ezekkel a jelenségekkel, de egy idő után, mint ahogy várható volt, egyik pillanatról a másikra betört az életembe és gyökeresen megváltoztatta életfelfogásomat. De akkor még mint fantasztikumok szerepeltek számomra. 1994-ben egyik barátom meghívott egy ezotérikus csoportba ahol felébredt bennem a régen szunnyadó érdeklődés és elkezdtem ilyen irányú tanulmányaimat. Időközben zajlott az életem, hol jobban hol rosszabbul, de az események felerösődtek, határozottabbak lettek és kezdtem minden eseményt üzenetként figyelni. Szép lassan formálódott világképem s ez a folyamat a mai napig tart. Ebben a csoportban ismerkedtem meg Józsi barátommal aki számomra az egyik leghitelesebb ezotérikus tanító. 2001-ben otthagytam a fentebb említett társaságot, egy másik irányzat előadásait kezdtem hallgatni. Itt ismertem meg számomra a másik leghitelesebb tanítót, Paksi Zoltánt, akinek az asztrozófia tanfolyamát végeztem. Úgy érzem, hogy az itt tanultak és az a mind több és több felismerés és tapasztalat amely az utóbbi pár évben kaptam a Fenti világtól egyre több kaput nyitnak az emberi lélek megismerése fele. S végül megfogalmazódott bennem az az igény, hogy az összegyűjtott ismereteket, tapasztalatokat megosszam másokkal ezzel igyekezvén törekvő társaimat segíteni az Élet-nek nevezett úton.


Vissza a Főoldalra

Nevem :
Rakonczay József,
születtem :
Békéscsabán,
1958. július 4-én,

elérhetőségem :
06-20-463-1023

Két meghatározó dolog, ha úgy tetszik adottság hat életemben.
Az egyik a családom, hat fiam és a kislányom, akik lassan felnőve egyre inkább a barátaimmá, utitársaimmá válnak. Ők heten és a feleségem mindenképp olyan keretet varázsolnak - olykor kovácsolnak - körém ami feladatot, ami elhivatottságot igényel, ami óriási erejű tanítás a szeretetről.
A másik a soha nem szűnő keresés és érteni akarás ami gyerekkorom óta tart, sőt úton tart a Forrás, az igazság felé. A "jósors" és a magasabb Tudat úgy intézte, hogy asztrológussá válhattam. Nem látok szégyelnivalót abba, hogy másfél évtizede ebből élek. Az a sok-sok ember aki elemzést, előrejelzést, személyiséghoroszkópot készítetett velem, Ők mind a tanítóim, bizalmukkal, visszajelzéseikkel mindig megerősítenek.
Általuk és velük együtt fejlődhetek, tanulhatok, magasabb szintre emelve azt az analógiás gondolkodást, az asztrológiát ami idővel az életformámmá, énemmé vált.
Így egyfajta útjelzőnek tekinthetem magamat, akitől az élet összefügéseire egy más jellegű, magasabb szintű magyarázat, iránymutatás kapható. Erre tettem fel életemet, ezt kínálom Neked is.